Bun venit!

Bine aţi venit pe site-ul de cursuri pentru anul universitar 2013-2014 al Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor! Acest portal reprezintă o bază de cunoştinţe cuprinzând cursuri, resurse suplimentare, teme, evenimente şi informaţii legate de situaţia şcolară. Puteţi utiliza de asemenea forumul fiecărui curs, pentru a comunica cu colegii şi cadrele didactice.

Vă dorim mult succes în noul an universitar!

Atenţie!!! Din motive de siguranţă, vechile parole nu au fost migrate pe noul site. Noile parole cer o complexitate minimă de 8 caractere, din care cel puţin unul să fie o cifră, altul un Uppercase şi un caracter non-alfanumeric. PROFESORII ŞI STUDENŢII POT INTRA ÎN POSESIA PAROLELOR TEMPORARE DE LA SECRETARIATUL FACULTĂŢII SIM. Se recomandă schimbarea acestei parole la prima utilizare a contului.

Pentru informaţii sau probleme legate de utilizarea platformei de cursuri vă puteţi adresa: Ş.l.univ.dr.ing. Nicolae ŞERBAN, sala JB208, nicolae.serban[at]upb.ro

Cursuri

Site-ul de cursuri al Facultăţii SIM a trecut la diacriticele corecte. Dacă aveţi probleme cu vizualizarea unor caractere şi aceste sfaturi nu vă ajută, vă rugăm să ne spuneţi.

Citeste!

ANUNŢURI IMPORTANTE!!!

1.) Noul site de cursuri al Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor, valabil pentru anul universitar 2013-2014, a fost pus în funcţiune. Din motive de siguranţă, vechile parole nu au fost migrate pe noul site. Profesorii şi studenţii pot intra în posesia parolelor temporare generate automat de la secretariatul Facultăţii SIM. Se recomandă schimbarea parolei primite la prima accesare a contului. Noile parole cer, în mod obligatoriu, o complexitate minimă de 8 caractere, din care cel puţin unul să fie o cifră, altul un uppercase şi un caracter non-alfanumeric.

2.) În atenţia studenţilor: Studenţii au fost asignaţi la cursurile pe care aceştia le frecventează. În cazul în care, din diverse motive, dupa logarea pe site cu username-ul şi parola primite de la secretariat, nu aveţi acces la unul sau mai multe cursuri pe care ştiţi că le urmaţi, trimiteţi un e-mail în care să detaliaţi problema la nicolae.serban[at]upb.ro şi aceasta va fi remediată în cel mai scurt timp posibil (pot să apară astfel de situaţii dacă spre exemplu între timp v-aţi transferat în altă grupă sau la altă specializare sau în cazul în care aveţi nevoie de acces la un curs la care aveţi restanţă şi pe care trebuie să îl refaceţi ş.a.m.d.).

3.) În atenţia profesorilor: Profesorii au fost asignaţi cursurilor pe care le predau în conformitate cu orarele disponibile la secretariatul Facultăţii SIM şi pe site-ul http://www.sim.pub.ro. În cazul în care, din diverse motive, dupa logarea pe site cu username-ul şi parola primite de la secretariat, nu aveţi acces la unul sau mai multe cursuri pe care le predaţi, trimiteţi un e-mail în care să detaliaţi problema la nicolae.serban[at]upb.ro şi aceasta va fi remediată în cel mai scurt timp posibil (pot să apară astfel de situaţii dacă la orar nu a fost trecut profesorul/profesorii care ţin/e cursul/seminarul/laboratorul respectiv sau în cazul în care aveţi nevoie de acces la discipline de genul „Activităţi de pregătire a proiectului de licenţă”, „Cercetare ştiinţifică”, „Elaborare lucrare de disertaţie” etc. unde fiecare student are câte un profesor îndrumător, pentru a comunica şi a pune la dispoziţia studenţilor anumite materiale).

Omite cursuri

Cursuri

Minimizează toate
Maximizează toate